27 Oct 2020 
Támogatási Központ » Hírek » Új e-Conf terméktámogatási forma: az eSupport center
 Új e-Conf terméktámogatási forma: az eSupport center
Postázva: Molnár István On: 12 Sep 2009 12:25 PM
Részletek Elindítottuk e-Conf rendezvény menedzsment online szolgáltatásunk részeként eSupport terméktámogatási portálunkat.

2009. szeptemberében elindult az eSupport terméktámogatási portál, mely e-Conf rendezvény menedzsment webszolgáltatásunk színvonalát hivatott tovább emelni. Terméktámogatási rendszerünk az ebben a műfajban piacvezető Kayako cég "eSupport Helpdesk Software" nevű web alapú megoldását használja. Az eSupport rendszerben szerződött felhasználóink regisztrált képviselői hozzáférnek az e-Conf Tudásbázis és Hibakereső anyagokhoz, valamint használhatják az e-mail alapú hibajegy rendszert kérdéseik illetve észrevételeik közlésére az Üzemeltető felé. Az eSupport portál mindenki által elérhető szolgáltatásai a Hibakereső, a Hírek és a Letöltések anyagaihoz való hozzáférés.

Meggyőződésünk, hogy terméktámogatási portálunk üzembe állításával komoly lépést tettünk meg az e-Conf rendezvény menedzsment webszolgáltatás hazai piacvezető szerepének megerősítése, illetve a markánsabb nemzetközi piaci jelenlét irányába.


MOLCOMP SYSTEM Kft. - az e-Conf rendezvény menedzsment webszolgáltatás üzemeltetője Vissza
 Belépés [Elveszett jelszó] 
E-mail:
Jelszó:
Emlékezzen rám:
 
 Keresés
 Hír opciók
Kezdő lap | Hibakereső | Hírek
Nyelv:

 Helpdesk Software by Kayako eSupport v3.60.04